Probeer onze klassiekers

DRANK & ETEN GLOBETROTTER

Laat je verrassen door een van de signature cocktails van onze internationale bartenders. Op een luie doordeweekse dag of een gezellige zaterdagavond, met een DJ.

Eleven

Cocktailbar Eleven

In cocktailbar Eleven zullen onze bartenders je verrassen met hun vaardigheden: van klassiekers tot hun eigen creaties. Hun Zeeuwse Martini met lokale jenever, duindoorn en Brut de Zélande is al snel een hit in Zierikzee. En daarmee zijn ze nu de populairste kaart in de stad. Geprezen door hotelgasten, geliefd bij de lokale bevolking.

Of je nu alleen komt om te kletsen of met een groep vrienden voor een feestelijke avond, de Eleven is the place to be. De ongedwongen sfeer en de exotische details in het interieur brengen je naar internationale sferen. Sfeervolle muziek passend bij het moment van de dag. Kies uit ons cocktailmenu of pak een spannende primeur op de 11e van de maand.

En geen zin in cocktails? Dan hebben we ook een mooie selectie mixers, bier van de tap en mooie wijnen. Als je er een snack bij bestelt, wordt het automatisch een gezellige avond bij de Elf. En af en toe mixt onze DJ 's avonds tracks door elkaar, waardoor de avond een swingend muzikaal hoogtepunt wordt.

Cocktailbar Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Cocktail
Cocktail
Cocktail
Cocktail
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Eleven
Cocktail
Cocktail
Eleven
SF2023_ELEVEN_INTERIEUR_WF-59.jpg
Eleven
ELEVEN
ELEVEN
ELEVEN

Openingstijden

Overdag is Eleven een plek om neer te strijken voor een vers kopje koffie of geurige thee. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur In de middag serveren we cocktails. Kom gewoon langs en vraag het! Voor kleine groepen van 5 tot 10 personen kunt u telefonisch reserveren en komt u om 20.00 uur.

Ons terras aan de Oude Haven is van april t/m september alleen bij mooi weer geopend. Vanaf 18.00 uur wordt het terras gebruikt voor het diner in restaurant Cristó.

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen vragen wij u bij uw reservering op tijd aanwezig te zijn. Als het erg vol is of wordt, houden wij uw tafel tot vijf minuten na de afgesproken tijd voor u vrij; daarna laten we andere wachtende bezoekers hun plaats innemen.