Feestelijk of zakelijk?

vergaderen & dineren culinair

Mondragon is ook dé locatie voor uw bijeenkomst in Zierikzee. Vergaderen of vieren, praten en proosten, het kan allemaal!

Tafels en stoelen in de Havenzaal

Havenzaal

Majestueus kijkt de Havenzaal uit over de binnenhaven van Zierikzee. Statig en toch ook warm. Wat bij binnenkomst als eerste opvalt is de schitterende vloerbedekking. Het ontwerp ‘Papillon’ van de Franse modeontwerper Christian Lacroix –voor Mondragon op maat en kleur gestyled – draagt bij aan het unieke karakter van de ruimte.

Met 80 m2 biedt de Havenzaal ruimte aan vergaderingen tot ongeveer 25 personen, (zakelijke) bijeenkomsten tot 50 personen, diners van 30 tot 60 personen en recepties tot wel 100 personen. Het kan allemaal. Natuurlijk hebben wij bijbehorende audiovisuele middelen voor u ter beschikking.

Komt u voor een feestelijk diner met familie en vrienden of met uw vereniging, dan serveren wij u graag de culinaire geneugten van onze chef, met bijpassende wijnen en dranken. Statige kandelaars op tafel waar de kristallen glazen in fonkelen dragen bij aan een chique sfeer. Als het buiten donker wordt zorgt de sfeerverlichting voor een intiem gevoel.

De Havenzaal is ook met de lift bereikbaar en de er tegenoverliggende Heerenkamer is een heerlijke antichambre als u de gezellige drukte even wilt ontvluchten. Wij maken graag een mooi voorstel voor u!

Gezellige sfeer in de Herenkamer

Heerenkamer

Onder de nok, in het historische ‘torentje van Mondragon’ treft u de Heerenkamer van Mondragon aan, waar natuurlijk ook dames welkom zijn. Donker gebeitste spanten en sporen dragen bij aan de geborgenheid die deze ruimte uitstraalt. Overdag en ’s avonds doet de Heerenkamer dienst als de lounge voor onze hotelgasten, met een keur aan kranten, tijdschriften en boeken.

Echter voor kleinere besloten gezelschappen is de Heerenkamer ook regelmatig beschikbaar voor private dining tot ongeveer 20 personen. En dan bent u een avond ‘heer of dame van Mondragon’ en zit u met uw gezelschap wel heel bijzonder te genieten van de verrichtingen van onze chef.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom gerust een keer kijken of neem contact met ons op en wij bespreken graag met uw hoe wij aan uw wensen gehoor mogen geven.

 

Prachtig tapijt in Havenzaal