Proef onze klassiekers

drinks & food GLOBETROTTERS

Laat je verrassen door een van de signature cocktails van onze internationale bartenders. Op een gezellige doordeweekse of een swingende avond, met DJ.

Eleven Cocktailbar met bartenders

Cocktailbar Eleven

In cocktailbar Eleven verrassen onze bartenders u met hun kunsten: van klassiekers tot eigen ‘design’. Hun Zeeuwse Martini met lokale gin, duindoorn en Brut de Zélande is in korte tijd uitgegroeid tot dé hit van Zierikzee. En daarmee zijn zij nu het ‘hottest ticket in town’ geworden. Geprezen door hotelgasten, geliefd bij inwoners.

Of je nu alleen komt voor een praatje, of als vriendengroepje op een feestelijk avondje uit, bij Eleven zit je goed. Een loungy sfeer met exotische details in het interieur, je waant je in internationale sferen. Sfeervolle muziek, passend bij het moment van de dag. Kies uit onze cocktailkaart of ga op de 11e van de maand voor een spannende primeur.

En even geen zin in een cocktail? Dan hebben we ook een aardig assortiment mixers, bier van de tap en heerlijke wijn. Bestel er gerust een snack bij en het wordt vanzelf een gezellige avond in Eleven. En van tijd tot tijd mixt onze DJ ’s avonds tracks aan elkaar en bouwt de avond zo uit naar een swingend muzikaal hoogtepunt.

Eleven Cocktailbar met menu

Openingstijden

Eleven is overdag een plaats om neer te strijken voor een verse kop koffie of geurige thee. In de middag beginnen wij met het serveren van cocktails. Stap gerust binnen en vraag er naar! Voor kleine gezelschappen tussen de 5 en 10 personen kun je telefonisch reserveren met aankomst tot 20.00 uur.

maandag            terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 23 uur

dinsdag              terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 23 uur

woensdag          terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 23 uur

donderdag         terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 23 uur

vrijdag                terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 24 uur

zaterdag            terras: 12 tot 18 uur                binnen: 15 tot 24 uur

zondag               terras: 12 tot 18 uur               binnen: 15 tot 23 uur


Ons terras aan de Oude Haven is alleen bij goed weer geopend in de maanden april tot september. Vanaf 18 uur wordt het terras gebruikt voor het diner van restaurant Cristó.

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen vragen wij om bij een reservering echt op tijd te komen. Als het druk is of wordt houden wij je tafel tot vijf minuten na de afgesproken tijd voor je vast; daarna laten wij andere wachtende bezoekers plaatsnemen.