Culinair genieten

Food & Drinks gastronomisch

Mondragon beschikt over een sfeervol restaurant waar u zich tegoed kunt doen aan heerlijke gerechten, bereid door onze chef en zijn internationale team. 

Cristó

Restaurant Cristó 

Als u de Oude Haven tegenover de Museumhaven oversteekt, vindt u restaurant Cristó. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de weg. U komt binnen via de groene koetsdeur waar u wordt begroet. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken op u vallen. U bent in goede handen.

Natuurlijk komt u ook vanwege het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond weer weten te bereiken. Als u uw klassiekers kent, zal de vertaling van de Franse keuken naar de hedendaagse versie u doen glimlachen. Maar niet getreurd, ook als u minder klassiek geschoold bent, zult u genieten van de menukaart en de gerechten.

Grote kans dat de chef aan tafel uitleg geeft.

Af en toe maken we kleine uitstapjes naar de Baskische keuken op het menu. Dat hebben we te danken aan Cristó, naamgenoot en geboren en getogen in deze gastronomische regio van Spanje. Laat u verrassen voordat u terugkeert naar "la douce France". Op de wijnkaart vindt u voornamelijk goede Europese wijnen, ook tegen zeer schappelijke prijzen. En een lekker biertje erbij - of een gin-tonic waar we niet voor terugdeinzen? - aanbevolen. Er valt tenslotte veel te genieten.

Openingstijden

Wij serveren van woensdag tot en met zondag onze nieuwe á la carte kaart. Daarnaast kunt u kiezen voor het drie gangen seizoen-menu of vier gangen verrassingsmenu. 

Maandag        closed
Dinsdag         closed
Woensdag     12.00 - 21.00 uur
Donderdag    12.00 - 21.00 uur
Vrijdag           12:00 - 21.00 uur 
Zaterdag       12:00 - 21:00 uur 
Zondag         12:00 - 19.30 uur

In verband met het beperkt aantal beschikbare couverts vragen we u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Honden zijn niet toegestaan. 

Reserveer snel online via de button hieronder. Natuurlijk kunt u ook altijd een bericht per mail sturen naar reserveren@cristo.nl. Voor de goede orde vermelden wij dat uw tafelreservering pas definitief is nadat u van ons een bevestiging per mail heeft ontvangen. 

Cristó MENUkaart

Reserveren restaurant Cristó

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó food
Cristó food
Cristó food
Cristó food
Cristó
Chef Jeffrey Buijl
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó food
Cristó food
Cristó food
Cristó food