Culinair genieten

Food & Drinks gastronomisch

Mondragon beschikt over een gastronomisch restaurant én een gezellige, intieme bistro waar u zich tegoed kunt doen aan heerlijke gerechten, bereid door onze chef en zijn internationale team. 

Cristó

Restaurant Cristó 

Als u de oude haven oversteekt tegenover de museumhaven, vindt u het Cristó Restaurant. De glans van het sfeervolle interieur verlicht de weg. U komt binnen door de groene koetsdeur waar u wordt begroet. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over je heen komen. Je bent in goede handen.

Natuurlijk kom je ook vanwege het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond behalen. Als je je klassiekers kent, zal de vertaling van de Franse keuken naar de hedendaagse versie je doen grinniken. Maar maak je geen zorgen, ook als je minder klassiek geschoold bent, zul je genieten van het menu en de gerechten.

Grote kans dat de chef aan tafel uitleg geeft.

Van tijd tot tijd maken we korte uitstapjes naar de Baskische keuken op het menu. Dat hebben we te danken aan Cristó, naamgenoot en geboren en getogen in deze gastronomische regio van Spanje. Laat u verrassen voordat u terugkeert naar "la douce France". Op de wijnkaart vind je voornamelijk mooie Europese wijnen, ook tegen zeer redelijke prijzen. En een lekker bijpassend biertje - of een gin-tonic gaan we niet uit de weg? - aanbevolen. Er valt tenslotte veel te genieten.

Openingstijden

Wij serveren van woensdag tot en met zondag voor het diner een gastronomisch menu welk bestaat uit drie, vijf of zeven gangen als ook vijf pintxos en koffie of thee na. Alle gerechten zijn ook à la carte te bestellen. U kunt reserveren vanaf 18.00 uur.

In verband met het beperkt aantal beschikbare couverts vragen we u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer veilig en snel online via de button hieronder. Natuurlijk kunt u ook altijd een bericht per mail sturen naar reserveren@cristo.nl. Voor de goede orde vermelden wij dat uw tafelreservering pas definitief is nadat u van ons een bevestiging per mail heeft ontvangen. 

CRISTÓ MENUKAART 

Reserveren restaurant Cristó

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Chef Jeffrey Buijl
Cristó food
Cristó food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Kreeft
Cristó Food
Cristó- anjou duif
Cristó Food

“Le Bistrôt”

"Bienvenus, entrez messieurs-dames!" Zo worden gasten begroet als zijn voet zetten in Le Bistrôt à l‘hotel Mondragon. Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee.

Op tafel strak wit linnen en fonkelend glaswerk. Op de kaart Franse toppers aan heerlijke wijnen, veel ook per glas. Maar ook onze ‘coups de coeur’ op de mantel, van klassieke Bordeaux tot wulpse Bourgognes.

Chansons op de achtergrond, de bediening in lange sloven. Een pan mosselen doet wonderen voor de geur. De chefs op de achtergrond aan het werk, ’s avonds zorgt schemering buiten voor extra sfeer binnen.

Openingstijden

Wij verwelkomen u graag van woensdag tot en met zondag voor het diner, met een authentiek Franse à la carte menukaart. U kunt reserveren vanaf 17.00 uur uur, tot 21.00 uur.

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij ook voor de lunch geopend tussen 12.00 en 14.00 uur met een aangepaste lunchkaart. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras terecht.  

In verband met het beperkt aantal beschikbare couverts vragen we u tijdig te reserveren.

 

Le BISTrôt MenuKAART

Reserveren Le Bistrôt

Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt